Üdvözlünk a TV adás honlapján!

Ez a kezdeményezés a Társadalmi Vállalkozásokról szól és értük indult. Egy olyan platformot szeretnénk teremteni, ahol a társadalmi vállalkozások és azokat megálmodó és működtető vállalkozók, és az őket különbözőképpen segítő szereplők találkozhatnak, beszélgethetnek és vitatkozhatnak, javaslatokat és projekteket dolgozhatnak ki közösen.

Nem szappanoperát, de mindenképpen folytatásos sorozatot képzeltünk el, amelynek a rendezője és moderátora kis csapatunk a NESsT és a Kék Madár Alapítvány vezetésével. Az oldalon magyar és nemzetközi vonatkozású híreket, példákat, megosztani, és erre buzdítjuk látogatóinkat is. Ez a sorozat nyitó epizódja, amiben még nem ismertek meg minden szereplőt, de bemutatjuk a TV adás szerkesztőit.

A NESsT 1997 óta támogatja és fejleszti a kezdő és növekedni kívánó társadalmi vállalkozásokat Közép-Európában, és a terület vezető szakértője. A Kék Madár Alapítvány évek óta az ország legsikeresebb társadalmi vállalkozását működteti a szekszárdi Ízlelő étteremben, és számos díj és elismerés tulajdonosa. Varga Éva a társadalmi vállalkozások és a társadalmi befektetések független szakértője, több mint 10 éves szektorbeli tapasztalattal (NESsT, City Bridge Trust of the City of London Corporation, the European Venture Philanthropy Association).

Nem titkolt célunk, hogy írásainkban megvitassunk és helyre tegyünk néhány téveszmét, amely a társadalmi vállalkozási modellel és annak céljával kapcsolatban Magyarországon kialakult, ezért az újdonságok mellett az alapfogalmakra is figyelmet fordítunk majd.

Reméljük, visszatérő nézőként és hozzájárulóként üdvözölhetünk majd a jövőben is, és a TV adás a magyar társadalmi vállalkozási közösség otthonává és aktív kommunikációs csatornájává válik az Te közreműködéseddel.

Horváth Anna, Tóth Laura, Mészáros Andrea és Varga Éva

Szerkesztők

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s