Impact Hub

Az Impact Hub egy nemzetközi hálózat. A világ közel 88 nagyvárosában található irodái katalizátorok, ernyőszervezetek azoknak, akiket foglalkoztatnak a társadalmi, környezeti problémákra adható megoldások – üzleti, vagy egyéni szinten. Olyan kezdeményezésekkel és vállalkozásokkal foglalkozunk, amik a profit mellett egyéb maradandó értékeket is teremtenek, és elősegítik a társadalom fejlődését.

Mi keresünk…

Egyedi közösségépítő módszerek segítségével olyan aktív és elkötelezett tagokat – szervezeteket, magánszemélyeket – gyűjtünk egy közösségbe, akiknek támogatott találkozásából értékes üzleti kapcsolatok, új vállalkozások alakulnak ki.

Ebben segítünk…

A nemzetközi hálózat által kialakított keretrendszerben és a résztvevőkkel közösen népszerűsítjük a vállalkozói kultúrát, terjesztjük az elérhető ismereteket, életpályát és bemutatjuk, meghonosítjuk az ehhez szükséges, együttműködésen és bizalmon alapuló üzleti magatartást. Ennek érdekében teret adunk tagjaink rendezvényeinek és saját programokat is rendszeresen szervezünk.

További információ: Impact Hub

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s