Kockacsoki Nonprofit Kft.

A csokoládé készítése több, mint finom termékek előállítása. Igazi művészet ez, melyhez a szakértelmen túl szenvedély és elhivatottság szükséges. Manufaktúránkban szenvedéllyel és különös törődéssel állítjuk elő a különféle fűszerekkel, gyümölcsökkel, olajos magvakkal ízesített táblákat, melyek mellett finomabbnál finomabb kézműves bonbonokat is készítünk. Minden csokoládénknak külön története van, termékpalettánk folyamatosan bővül. Megálmodott és testet öltött új csokoládé kreációinkat Nyitott Műhelyeinken mutatjuk be, ahol elmeséljük azok történetét és vendégeink megkóstolják alkotásainkat.

Társadalmi hatás

Hisszük, hogy az autizmus spektrum zavarral élő emberek is értékes tagjai társadalmunknak. Társadalmi elfogadásuk kulcsa a megismerésükben rejlik, melynek legjobb módja az, ha közvetlenül találkozunk velük. Ennek kiemelt színtere a munkahely, ezért foglalkozási rehabilitációjuk kulcsfontosságú.

Manufaktúránkban komplex foglalkoztatási programot működtetünk, ahol a fiatalok biztonságos, értő, “autizmusbarát” környezetben szerezhetnek munkatapasztalatot. Mindemellett társadalmi szemléletformáló programokon mutatjuk be az érdeklődőknek az autista emberek varázslatos világát.

kockacsoki_latogatas

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s